torsdag 8. november 2012

Oktober 2012

Da stua var ferdig beiset, fant vi ut at resten fikk vente til våren. Det begynte å bli kaldt og rått i været. MEN det var ikke noe i veien for ikke å innrede hytta så smått og ta ei prøvenatt...
 
I gangen er det plass til jakker og varme strikketøfler inntil videre. Kommer nok noe mer på andre siden etterhvert.
 
 

På det ene barnerommet fikk vi inn ei familiekøye, hvor barna tilbragte sin første natt.


Og vi har vært så heldige å få en seng til "The master bedroom". Takk til Helga og Frode :)



Det andre barnerommet har fått en dobbeltseng så lenge. Men vi kommer til å lage en løsning som gir bedre gulvplass. For her er det stort sett bare seng nå. (Denne kan muligens settes på hemsen)




Kjøkkenet ble riktig så koselig, og det er nesten så jeg ikke har lyst til å sette inn det kjøkkenet vi har vært å hentet... Vi kommer til å bruke noe midlertidig uansett, til vi får laget et kjøkken som passer inn.


 
Stua er det eneste rommet som er ferdig beiset, og mangler bare utforinger og lister. Gardiner mangler fortsatt i alle rom, men de ligger klare. Mangler bare gardinstengene.
 


Spisestue med plass til seks. Og når vi legger i 1,2 eller 3 lemmer i bordet, blir det plass til venner og familie. Har skaffet flere stoler, som vi kommer til å bruke på soverommene, som kan hentes frem når vi har besøk. Vi gleder oss til å kunne vise fram vår egen lille perle, og begynne å bruke den for fullt etterhvert.


Den 20. oktober sov vi vår første natt i hytta. Vi kom litt sent opp, så vi fikk oppleve hva "RÅME" er. Og gjorde oss en erfaring rikere. Det er om å gjøre å komme tidlig opp på kalde årstider, slik at vi får OPP varmen og UT råmen før kvelden kommer :)

Vi var veldig spente, da ungene ikke er så glade i mørket. Men det gikk sååååå fint! Alle seks koste seg veldig:

God stemning med levende lys....




Emma har begynt å strikke sin egen lue


 Sara har funnet seg en god plass


Jentene lekte og spilte spill


Ida gledet seg til å sove, og spurte stadig om å få legge seg. Veldig stas da hun fikk lov å pusse tennene.


Godnatthistorie må til. Doktor Proktor er spennende. Ida sovnet fra hele greia. Soveposen var god å ha.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar