mandag 28. mai 2012

Sommer og høst 2010

Sommeren og høsten 2010 brukte vi til å rydde tomta og planere. Vi laget veien opp til hytta et annet sted enn først tenkt.


En del flytting av masse må til:


Lange kvelder bak spakene:

Ferdig planert. Og endelig kan vi kjøre helt opp på vår egen hyttetomt.

Her har vi stukket ut hvor hytta skal stå:

 Her blir det utsikt til vannet etterhvert.



Vi så for oss hvordan hytta skulle se ut, og speilvendte en tegning som vi hadde funnet på nett. Vi ringte til innehaver og spurte om han kunne gjøre det for oss, men han hadde gitt seg. Vi kunne bare bruke den vi hadde funnet og gjøre det vi ville med den.
Jeg tegnet selv, og fikk hjelpt til å lage den i riktige mål.
Nå startet virkelig sommerfuglene å krible! Vi hadde mange samtaler om hytteprosjektet vårt. Og oppstartsdatoen ble flyttet nærmere og nærmere den datoen vi var på der og da. Vi snakket om hvor mye mer nytte vi ville få av å bygge hytta nå mens barna var små mot det å vente til de ble store. Vi så på økonomien, og laget planer om hvordan vi skulle få det til. Vi undersøkte med en lokal lafter, men fant ut at det ville bli for dyrt for oss. Så valget falt på laftekasse fra Russland.

Her er hyttetegningene mine blitt til 3D bilder fra Russland.
Vi bestilte den, med leveringstidspunkt mars 2011.

Mens vi venter på at ting skal skje videre, har vi fått skåret villmarkspanel av de furustokkene vi hugget på hyttetomta. Disse skal brukes til uthus etterhvert. Alle hjelper til med å fjerne barken fra villmarkspanelen før vi fikk stablet de opp til tørking.


Marie og Emma i aksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar