søndag 29. juli 2012

Ferietid 2012

Ferien er her, og før vi dro på tur med jentene så fikk Andreas hjelp til å bygge brannmur og pusse den og pipa. Tor Arne og han drev på en laaaaaang dag, før de endelig ble ferdige. Resultatet ble kjempefint :)

I stua valgte vi å lage brannmuren helt bort. Vi synes dette ble penest.
 På kjøkkenet må vi ha brannmur mellom ovnen og kjøkkeninnredning:



 Etter å ha vært på ferie på Beitostølen i fem dager, så var det på tide å dra hjem og jobbe på hytta. Første dagen regnet det som besatt, så vi benyttet anledningen til å bestemme oss for ovner til hytta. På stua blir det en Adura 9-2, som på bildet. Vi gleder oss til den kommer om en ukes tid.


På kjøkkenet blir det en liten Jøtul 602. Denne blir en kjekk avlastning når vi lager mat også, med kokeplata på toppen. Vi er meget fornøyde med valg av ovner.






På samme turen datt vi innom Bohus for at Andreas skulle få se sofaen vi har kikket på i blader. Vi fikk vite at den kom på tilbud over helgen, og bestemte oss der og da for å satse på den først som sist :



Vi gleder oss stort til å få dette på plass i hytta, for da er den klar for bruk!

Det gjenstår litt før vi kommer så langt... Vi må legge himling over soverom, bod, gang og kjøkken. Vi må legge gulv på hemsen og hele første etasjen. Vi har kommet litt igang, og har lagt himling over to soverom og en bod. Et godt stykke jobb, men det står igjen en god del. Her er et skjevt bilde av det siste som er gjort:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar